mandag 1. februar 2010

Glimt frå heljå ;

Fredag kveld hadde StineSigne en rolig kveld; der vi snakket litt me Norge på Skype, og resten av kvelden brukte vi til å lage album. Det er løye hvor koselig en kan få det når bare lysene er tent, sjokkoladen (e) er på bordet og en brun og en hvit har kvalitetstid <3

Lørdag formiddag fikk vi beøk av IngridThereseMarie. Sola skinnte - og som dere hvet er ikke badebassenget langt unna. Resultate av dette var at det var en fargerik gjeng som på lørdagskveld reiste opp til Karen for å spise på Marco Polo. Omtrendt den dyreste maten vi har spist her nede. Mange kjøttstykker med biff, tidenes peppersaus, salat og mye pomfri for 70 NOK. Dette blir kallt EXPENSIVE her i Africa!"Sove frampå på Søndager? NEI - ikke her, vi skal i Nairobi Chappel".
Men.. etter to timer, var det visse som ble litt dårlige (andre litt trøtte) som gjorde at vi måtte hjem.
(Vi vil bare meddele det at da var ikke talen begynt enda. .)

Volleyball under blå himmel og solskinn slår aldri feil! Men det var ikke mange slagene som skulle til, før det blitt i det varmeste laget for den fargerike go gjengen. Så endte opp med at IngridThereseMarie og StineSigne spillte vannpolo i basssenget i stedet - å guriland så me koste oss!!
I dag sto steikte potetbåter på menyen - og kjære mødre - kan TRO det smakte!

Denne søndagen var vel egentlig en ventedag - så da klokken bikkhalv to kom de - ENDELI!
Og vi ska få kosa oss ei uke nå sammen med 10 TeFT-ere på Flate A.
Gleder oss!

- Stine&Signe

2 kommentarer:

gunn inger sa...

Heisann!
Me sitte her på rekka og rad i vårt nye kjøkkken,og spise pølselapskaus. Farfar ringe nå og seie at han e såå leie av all snøen..de slite i "brådet".Tror me må ha gått innpå 2min.itte dåkke la ut.Ser fantastisk kjekt ut me helg,mat og masse kos. Håpe dåkke har hatt ein greie dag på barnehjemmet idag!Dåkke e bare best!!
Mamma gunn inger

Brother of Stain sa...

haha så kjekt då !
Ser ud som dåkke kose dåkke !
nå he d begynt å snø IGJEN her, snødd i heila natt og snør ennå ! tar aldri slutt :D
ha ei KÅNGE uka !
klem fra Martin !

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates