lørdag 20. mars 2010

TANZANIA - here we come!


Da har vi hatt to kjekke uker sammen med TeFT. Onsdag ettermiddag forlot de Flate A, litt trist.. men ensomheten varte ikke særlig lenge før DISSE kjekke karene dukket opp: Trond Goa, Petter Torsteinbø, Martin Østebø og Kenneth Sunde.

Sammen med disse skal vi nå ut på en to-og-en-halv-ukers ferie til TANZANIA!!
Vi forlater Nairobi, Scripture Mission, 21 mars, altså Søndags morgen - planen var at vi skulle ta  SHUTTELEN til Arusha, men i og med deler av gjengen ikke er helt i form til å sitte på en buss, uten toalett, i såpass mange timer, har vi fått ordnet skyss. Vi blir hentet her på SCM kl 07:30 og kjørt helt til døra i Arusha. HERLIG!
Her skal vi besøke CHRISC og skjekke ut markeda i byen før vi den 23 mars reiser opp til Katesh til MARIT OG LEIF THINGBØ. Og her skal vi få være med på noen "vanlige" dager hos dem, vi gleder oss!
25. mars Reiser vi videre til Haydom og besøker Else Marie Vold (her skal vi også på et sykehus - der Mari og Ellinor har jobbet). Og fra her av har vi lagt turen i LILLEHEIMS REISERS HENDER:
Litt misunnelig?!;) - Kontakt David Lilleheim på nr: +4795127338 !!

- Stine&Signe

fredag 19. mars 2010

Antibiotika? ka då..

For dåkk så har lest på ingridtheresemarie.blogspot.com forstår vell ka d går i!
Men allså, for dåkk så ikje vett ka d går i! Så e eg Signe Elisabeth då allså på tur me fira flotte jenter, så går på antibiotika! Det har seg sånn, Stine, Marie å Ingrid har då allså blitt matforgifta, dette fekk de konstantert itte å ha våre ein liden tur på Karen Hospital. Der ei av desse flotte jentene (uden å nevna navn) måtte levera avføringsprøve.. d viste seg å ikje ver så veldig fast.. heller suppe konsistens! så..dåkk kan jo tenka dåkk sjøl!
Alle mann kom heim me fleire brett kvar i håndå, hadde me våre i Norge hadde dei kansje fått same antibiotika kur, men her går dei helle for tri forksjellige! Så me får sjå kem så blir fortast friske! Men me håbe jo å ber om at dei snart komme seg, me har sje tid t dette..ME får besøg i mårå å på Søndag bere det videre til Tanzania!

Ei an og me har lust å ha me oss t Tanzania e jo hu Therese. Men hu slide då me ei litlatå. Her i Afrika ska d ikje møje t for at ett lide sår blir t någe stort. Det starta onsdags kvell me ei lidå rift i litlatånå.. d har nå spredd seg t någe så hette lumfene ( doktorane bruge så fine ord!). Men hu har allså fått ein lange røe streg i frå litlatånå å opp t lusken! Hu har derfor også fått antibiotika for å stoppa dette her!

- må eg springa! De sjuge rope herane..
- Signe Elisabeth

onsdag 17. mars 2010

Villa Vega

Mandag reiste vi ut på landet for å besøke Jostein og Gerd Holmedal på Villa Vega.

Litt trangt, eller?
Vi satt 17 stykker presset sammen i en Land Cruiser, heerlig!Tar du deg en tur til Kenya - bør du også få med deg Villa Vega !

-Stine&Signe

søndag 14. mars 2010

KONFERANSE - UKE

Denne uka har det vært konferanse på tomten, og vi er så heldige å ha vært en del av dette.
Vi har nemlig fått vært passepiker for de minste barna -
Her får dere noen små glimt av de herlige ungene:


To skjønne gutter & barnepiken:)


To gode venner :-)

Prinsessa

<3

I går feiret vi Jon Andre og Oddbjørg:


Oddbjørg, Ingird, Renate, Kristine, Jon Andre, Stine, Signe, Therese og Marie (fotograf) - koser seg på Flate A !! :-D

- Ha en fortsatt FINFIN uke!

- Stine&Signe
 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates