onsdag 3. februar 2010

JAMBO GIRAFFE !!

Spennende, Kult, Imponerende og KJEKT er vell hva som kan oppsummere dagen vår i dag! Vi fikk lov å ta med oss ungene på den største avdelingen ut til GIRAFF - PARK!
Pastoren og ei skjønn lita jente - som hilser på giraffen!

Signe - litt skeptisk?


At the end they become BEST friends;-)


Ude på?

 

- Denne herlige damen var også med oss på tur -

Amos og giraffen ble gode Buddies! (Y)

Plutselig fikk vi øye på noe nede på jordet;

Pumbas-er - SAFI! (Kult)


Disse var litt morsomme

 
Skilpadder er noen kule skapninger du gitt ;-)

- men litt spennende også

Etter å ha sett skilpaddene spise - var det tid for chacola (lunch)! Vi reiste til Java House - og alle ungene fikk spise pomfri og pølse. Til dessert fikk de for første gang smake på iskrem! - men dette var ingen suksee. Alle ungene spyttet det ut igjenn og skjærte grimaser.. haha!

IGJENN; tusen takk alle givere!
Ungene OG de voksne har hatt en FANTASTISK dag - Tuusen takk for at dere gav dem denne muligheten til å få oppleve dette!

- Stine&Signe

tirsdag 2. februar 2010

To "mammaer" på tur


Kjære giver!
I dag var vi så heldige å fikk ta med to av de mellomste barna ut! Vi kledde dem opp i klær fra røff og tøff! Tusen takk røff og tøff.. og klær fra Lene Olsen/Helenes lekestue.

De ble kjempe stilige!

Stellebaggen var pakket, to vogner i bilen, og så klokken 10:00 var vi på hjul!
Når vi endelig hadde komt fram til Village Marked , i ca 25 graders solsteik, kom det noe litt uventet;
ei smilende lita jente satte i gang å spy. Å det var ikke lite heller…

Alle klærne, Signes klær og bilen ble etter hvert dekket av spye. Når vi så var kommet rett innenfor satte den andre i gang før vi visste ordet av det. Vi hadde ikke valg; og måtte derfor spandere på de herligge ungene nye klær (:-))


Grunnen til at vi reiste til dette handlesenteret var også for å handle nye sandleker til Hope House Babies Home. De har en sandkasse, men veldig få leker..I tillegg handlet vi inn rangler og små leker som de minste barna kan bite i (når de klør i tennene) og holde i.

Som dere ser på bilde fikk de også smake kjeks, som gjerne var første gangen de har smakt i hele sitt liv, HERLIG!

Når klokken bikket 12:30 snudde vi nesen hjemover. Det ble en rolig tur hjem, med to herlige unger som lå å kvilte i ”mammas” fang.

Me har hatt ein KJEMPE dag!!

- Stine&Signe

 

mandag 1. februar 2010

Glimt frå heljå ;

Fredag kveld hadde StineSigne en rolig kveld; der vi snakket litt me Norge på Skype, og resten av kvelden brukte vi til å lage album. Det er løye hvor koselig en kan få det når bare lysene er tent, sjokkoladen (e) er på bordet og en brun og en hvit har kvalitetstid <3

Lørdag formiddag fikk vi beøk av IngridThereseMarie. Sola skinnte - og som dere hvet er ikke badebassenget langt unna. Resultate av dette var at det var en fargerik gjeng som på lørdagskveld reiste opp til Karen for å spise på Marco Polo. Omtrendt den dyreste maten vi har spist her nede. Mange kjøttstykker med biff, tidenes peppersaus, salat og mye pomfri for 70 NOK. Dette blir kallt EXPENSIVE her i Africa!"Sove frampå på Søndager? NEI - ikke her, vi skal i Nairobi Chappel".
Men.. etter to timer, var det visse som ble litt dårlige (andre litt trøtte) som gjorde at vi måtte hjem.
(Vi vil bare meddele det at da var ikke talen begynt enda. .)

Volleyball under blå himmel og solskinn slår aldri feil! Men det var ikke mange slagene som skulle til, før det blitt i det varmeste laget for den fargerike go gjengen. Så endte opp med at IngridThereseMarie og StineSigne spillte vannpolo i basssenget i stedet - å guriland så me koste oss!!
I dag sto steikte potetbåter på menyen - og kjære mødre - kan TRO det smakte!

Denne søndagen var vel egentlig en ventedag - så da klokken bikkhalv to kom de - ENDELI!
Og vi ska få kosa oss ei uke nå sammen med 10 TeFT-ere på Flate A.
Gleder oss!

- Stine&Signe
 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates