torsdag 4. mars 2010

KAN du tenka deg det? NI UKER E GÅTT

Hallo godt folk!
Dette er så sykt - faktsik helt utrolig unbelievable...: NI UKER ER GÅTT og vi har hatt vår siste dag på barnehjemmet i dag !! Sykt!
Vi har hatt ni helt fantastiske uker, har stor kost oss sammen med ungene på Hope House Babies Home!
Håper virkelig å få reise tilbake her en dag..

KJÆRE GIVERE:

"Thank you're friends in Norway, God belss them, HALLELUJA, We love them" Er hva som blir ropt ut i gangene på Hope House Babies Home hver gang vi nevner dere folkens!

Tusen hjertelig takk for ALT dere har gjort for Hope House Babies Home, både for ungene og for de ansatte! Takk for at dere gav oss muligheten for å ta med ungene ut på så masse forskjellige opplevelser! Ungene har fått vært i lekeland, giraffe dyrepark, elefantpark, Simba saloon og ute å spist lunch på JAVA house. Tusen hjertelig takk for at dere har vært så gavmilde og satt inn penger på sponsorkontoen vår slik at ungene på Hope House Babies home har fått nye klær og sko.

Staffet på barnehjemmet har også lyst å takke dere SÅ masse for febermåleren som DERE gav dem, de vil aldri glemme dette har de sagt flere ganger. De er så glade og takknemlige for ALT dere har gitt til dem. Det har vært utrolig kjekt at vi har fått brukt noen av pengene på å lage go stemning hos de ansatte, Vi har kjøpt pizza til dem, vi har hatt chapati party opp til flere ganger og hele bemanningen har fått sjokolade - de smilene der skal du lete lenge etter!!

Og, ikke minst tusen takk til alle dere som sendte med klær, leker og diverse ned som vi fikk gi til barna - dette var noe de virkelig trengte!

Kjære givere; Vi har de siste ukene fått høre at vi har betydd en unik forskjell for for Hope House Babies Home. Det er kjempe kjekt å få komplimenter - men vi hvet at hadde det ikke vært for dere, kunne vi på ingen måte "vært det samme" . Takk for at dere er så gavmilde!
Vi har virkelig sett at mennesker som trenger får!

Tipper dere skjønner at det var hardt å ta farvell med disse nydelige skapningene:
- I dag fikk de store ungene nye leker! Ball og sandlekene var sukse! ;-)

Vi hadde så håpet på at hun skulle begynne å gå, mens vi var på Hope House - og IDAG skjedde det; prinsessa tok sine første steg!!!


- Her er nok et tappert forsøk på å samle gjengen til et aldri så lite bilede -

Ikke bare er det de HERLiGGE ungene vi kommer til å tenke tilbake på me et smil, men kan du tenke deg denne GO-gjengen samlet hver dag på jobb - FOR noen folk:

- Morgen gymnastikk - ENJOY-


Kokken - som i dag serverte oss CHAPATI, mMM!


Nå er den ene epoken av eventyret "ferdig" og  vi starter et nytt..
Sat. Mar. 06:
FLIGHTS Ethiopian Ariline
From: Nairobi Kenyatta
To: Addis Ababa
Departure: 04:30 am.
Arrives: 06:30 am.

Wed. Mar 10:FLIGHTS: Ethiopian airlines
From: Addis Ababa
To: Nairobi Kenyatta
Departure: 10:30 pm
Arrives: 12:30 am


Så - På lørdag vender vi alså nesen mot en aldri så liten spontan tur til Ethiopia, dette gleder vi oss MASSE til! Reisefølge er han Bardur fra Færøyene, og IngridThereseMarie skal også være med de to første dagene.


- Stine&Signe


 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates