torsdag 28. januar 2010

Så var det Torsdag

Denne uken har vi vert hjemme fra jobb, vi har ikke vert helt 100%.  Signe har slitt med bihuler, kvalme og Stine hals, slakk i kroppen. Etter to dager "off", kjente vi oss noen lunde klar til å gå på jobb... Vi ringte sjefa og sa at vi ville komme i morgen, men fikk klar beskjed om å holde oss hjemme ut uken. Hun ville ikke ta sjangsen på at 17 barn ble smittet..

Men den 26 januar måtte stabla oss på beinå, Vår KJÆRE Ingrid blei trossalt 20 år:)
Var kjempe kjekt å få være med å feire deg Ingrid!Kjære Givere:
Idag ble vi hentet av Taxi-sjåføren vår George kl 10.00, vi skulle ut å handle forbruksvarer til barnhjemmet. Her er ikke vanlige bleier en selvsagt ting, som dere gjerne har forstått. De voksne på barnehjemmet blir derfor veldig gla når vi kjøper inn vanlige bleier, slik at de slipper å bruke tøy bleiene. Vi endte opp med to handlevogner fulle av bleier,våtservietter,smikker og handsker.
George fikser alt, han leverte "første del" til barnehjemmet i dag, siden vi hadde fått forbud om å komme!

Andre ting som pengene har blitt brukt til så langt er bensin. Barnehjemmet har egen bil, men ofte lyser bensinmåleren rødt, og barnhjemmet har ikke penger til å fylle på tanken. Vi har derfor fyllt opp tanken et par ganger slik at de kan få gjort de ærendene som trengs, feks: kjøre barn til klinikk, sykehus, handle mat osv.

De ba oss takke dere såå mye!! så:
- Tusentusen takk, for alle som har gitt/gir penger til Hope House Babies Home.

- Stine&Signe


2 kommentarer:

kakken sa...

Hei.
Godt å høyra at dokke e blitt friske igjen.
I dag har me vore hos Jarle og Nina å fått den fantastiske middagen.(lenge siå me har hatt poteter å brune saus)

Marte Gard Ullenes sa...

Så kjekt at dåkke fortelle ka pengene blir brukt te - og kor gla dei blir for de!
Håpe dåkke blir fort friske igjen.

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates