tirsdag 2. februar 2010

To "mammaer" på tur


Kjære giver!
I dag var vi så heldige å fikk ta med to av de mellomste barna ut! Vi kledde dem opp i klær fra røff og tøff! Tusen takk røff og tøff.. og klær fra Lene Olsen/Helenes lekestue.

De ble kjempe stilige!

Stellebaggen var pakket, to vogner i bilen, og så klokken 10:00 var vi på hjul!
Når vi endelig hadde komt fram til Village Marked , i ca 25 graders solsteik, kom det noe litt uventet;
ei smilende lita jente satte i gang å spy. Å det var ikke lite heller…

Alle klærne, Signes klær og bilen ble etter hvert dekket av spye. Når vi så var kommet rett innenfor satte den andre i gang før vi visste ordet av det. Vi hadde ikke valg; og måtte derfor spandere på de herligge ungene nye klær (:-))


Grunnen til at vi reiste til dette handlesenteret var også for å handle nye sandleker til Hope House Babies Home. De har en sandkasse, men veldig få leker..I tillegg handlet vi inn rangler og små leker som de minste barna kan bite i (når de klør i tennene) og holde i.

Som dere ser på bilde fikk de også smake kjeks, som gjerne var første gangen de har smakt i hele sitt liv, HERLIG!

Når klokken bikket 12:30 snudde vi nesen hjemover. Det ble en rolig tur hjem, med to herlige unger som lå å kvilte i ”mammas” fang.

Me har hatt ein KJEMPE dag!!

- Stine&Signe

 

3 kommentarer:

egg sa...

For nogen sjønnasa. ..alle fire... De er snart fullbefarne mødre! Ser det levande for meg. Minne om avskjedsfesten for oss på Talgje då ND var baby - og spydde 5 min etter fyrste songen... Me er stolte av dykk. Tenk så kjekt for desse ungane å få vera i fokus ein heil dag utan konkurranse frå dei andre.

Bra jobba!

Helsing morå te hu bruna

Rebecca sa...

for någen herliga ongar!! :D
Håbe dåkke har det kjempefint!
klem fra rebsy

Stine&Signe sa...

Me HAR DET FANTASTISK!!
Du sko vore me oss her Rebz ;-)
Klemmer te bake<3

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates