torsdag 14. januar 2010

Problemer med å kommentere?

Hei folkens!


Vi har forstått at mange har problemer å kommentere på innleggene; etter en samtale me hu Gønni HAR VI NÅ LØSNINGEN!! :

1. Skriv det du måtte ønske å skrive
2. Kommenter som: velg profil  (anonym, navn osv)
3. Trykk: Legg inn kommentar (noen ganger må du trykke to ganger her)
4. så kommer det opp mange halve bokstaver - trykk da på ordet "ORDREBEKREFTELSE" - å alle bokstavene kommer opp.
5. skriv så inn disse bokstavene i ruten under.
6. Så markerer du fra rullestol tegnet og drar litt ned og du vil få opp en rute hvor det står "legg in nkommentar"
7. TRYKK SÅ PÅ DENNE ;-)

og SIMM SALLA BIM - så va det gjort!
såe.. e jo flott det! ;-)

- Stine&Signe


- FLAT A -

Her er vår nye bo plass - Flate A <3

onsdag 13. januar 2010

HeeeiHeeeej

Hei og HÅ !! :-)

- Litt oppdateringer:

En ny uke er i gang.På Mandag etter jobb måtte vi flytte, egentlig like greit...for om  morgenen da vi skulle på jobb fløt det med vann på gulvet..toalettet lakk. Når vi kom hjem var det ikke akkurat mindre vann på gulvet!:) å pissemauren hadde spredd seg enda mer...Herlig! Vi takket smilende for oppholde på gjestehuse, for denne gang.

Vi har hatt det kjempe herligt å kjekt..goe plass!
Kanskje vi har blitt litt små-bortskjemt med å bo første uka på gjestehuset; for da vi kom på internatet merket vi at ikke alle hadde tre rom disponible. Her fikk vi ett rom med to segner.. fellesdusj og toalett , felles kjøkken og stue- litt overgang ;-) men vi skal på ingen måte klage! ;-) (Bilder kommer i morgen)

Når vi kom hjem på mandag kjente vi igjenn to norske ansikt som hadde ankomt den norske tomten; JOHAN OG KÅRE! - og da var det ikke akkurat et spørmsål om hva vi skulle finne på den kvelden:Stine, Signe og Johan på vei til JUNCTION
- Kåre i framsetet


Hele go'gjengen samlet på JAVA HOUSE !

Stine&Signe gikk på en kjempe smell; kan du tippe hva denne lille boksen med smågodt kostet?


760 Kenyanske shilling, ca 70 NOK!!! (Smell)


Ellers tikker det og går på barnhjemmet ; ungene er fremdeles like SØTE:

Kjære givere:
Denne uken har dere vært med å gitt barhjemmet:


Våtservietter (slik at vi slipper å bruke bommulsdotter til å tørke bort diare..)


Vanlige bleier, slik at ungene slipper å bruke tøybleier .

Når vi kom inn dørene med dette ropte de fra alle ender:
"praise the LORD" "Thank GOD"

Så, som dere sikkert skjønner ble de veldig GLA, og vi takker på deres vegne alle dere som har gitt/ gir penger.

- Stine&Signe

søndag 10. januar 2010

Glimt fra helgen!


En liten oppsummering fra de siste dagene:
Lørdag våknet vi til en salig trommevirvel og høylytt afrikansk sang. Fantastisk. Vi sto opp og satte oss for å lage album i den alldeles vidunderlige atmosfæren - saklig!
Senere på dagen var vi en tur borte i bassenge på tomten og hadde oss en aldri så liten svømmetur, før det var inn og gjøre seg klar til dagens HØYDEPUNKT:

Ut med IngridThereseMarie.

Vi prøvde først en etiopisk restaurant, men fallt ikke i smak hos så mange, endte derfor opp på JAVA HOUSE, slik at de som ikke var mette (eller hadde turd å smake) fikk seg en pomes frites, uten å nevne navn. Vi hadde noen sikkelige reale timer sammen med de tri <3 - En kan vel si at pratet gikk radig for seg, alle og enhver hadde noe på hjerte. Men det var godt å få dele opplevelser og inntrykk etter den første uken i KENYA.
Taxi drivers:

I dag fikk vi være med en norsk familie til KAREN VINYARD CHURCH, en litt mer vestlig kirke, ca fem km fra Scripture Mission. I denne krika var det omtrendt fifty-fifty hvite og brune. Det var veldig kjekt å få være med på. Senere på formiddagen satte vi oss utfor rommet i solen, herligt!Nå i kveld er det tid for pakking, fordi vi i morgen må flytte inn på et internat. Vi har hatt en helt fantastisk uke på gjestehuset, med eget rom, bad og kjøkken. Det som ikke har vært like AMAZING er de ubudne gjestene som har sneket seg inn:
Laange stier med PISSE maur på gulv, bord, tallerker, og senger.. haha! We love AFRICA!
En annen ting som også gjør at dte ikke blir såå trist å flytte er at vi sllipper å flytte rundt på senger/madrasser midt på natten. Taket på gjestehuset er nemlig ikke helt vanntett. .

Her er forresten et lite glimt av hvordan en ser ut etter fotballkamp i regnvær i KENYA:
Det er ingenting å legge skjul på at den første uken på barnehjemmet har vert litt tøff på mange forkjellige måter. Når to forkjellige kulturer møtes kan det noen ganger være litt vanskelig, og dette har vi fått kjenne litt på nå de første dagene.

Men Gud er med oss, og svarer på bønner! Det kan vi skrive under på, hver dag har vi bedd om at han må gi oss styrke å mot- og det har vi fått!! "Vær ikke redd for jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd." (Jes: 41:10)

Vi gleder oss, men samtidig veldig spente på hva de neste dagene vil bringe.
- Stine&Signe
 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates