tirsdag 8. desember 2009

26 dager til avreise

Avreise nærmer seg med stomrskitt. Det siste halvåret har gått vannvittig fort. Ukene har vert fylt med koselige turer, masse sosialt, planlegging av KENYA oppholdet, men aller mest jobbing. Hver 12. dag i måneden har  brakt med seg mye spenning og til tider frustrasjon over summen som siger sakte men sikkert inn på lønnskontoen.
Om ordet budsjett har Stine og Signe tenkt lett. Nå er plutselig Desember måned der, og vi innser at det ikke hadde vert så dumt med budsjett her... men er det ikke et ordtak som lyder så: "det ordner seg alltid for snille jenter" ? ;-)


I skrivende stund sitter vi på CAFE EXPRESS på kilden og drikker kakao.. Denne formiddagen har vi vært ute på innsamling av klær og leker til barnehjemmet.
Vi er veldi overasket og glade over hvor positiv respons vi har møtt, og hvor gavmilde folk er :-)
Til nå har vi fått inn tre svære bæreposer med barnekler fra ulike butikker! I tillegg har vi fått tilsendt noen bamser, vi har fått leker, og folk har vert ivrig med å sette inn penger på sponsorkontoen - dette er vi SÅÅ takknemelige for!

Me dette ekstra i bagasjen, ser vi virkelig fram til avreise, Tusen takk alle sammen:)

-Stine&Signe

Ps: Bilder av forskjellig utstyr som vi har fått inn, kommer senere.
 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates