onsdag 23. desember 2009

Takknemligheten er stor !!

Go jul alle mann - håpe dokk har komt i herli julestemning!
For å ver helt ærlige ,så har ikkje me komt helt i julemoduset enda. Grunnen til dette kan kanskje være at andre år har vi fått feri lenge før lille juleaften... men:-)  i år har vi fått en smakebit av hvordan det er å være litt "voksen". Nå er det ihverfall jul - og vi gleder oss!

Desemberdagene har gått veldig fort, de har vært fyllt med henting av barnekler og diverse, fra gavmilde mennesker og butikker. Under her vil du få se bilder av noe av det vi har fått:

Noen ENGLER er vell hva vi kan kalle familien på Tasta, som vi besøkte Mandag kveld, denne uken. De hadde hauger å lass med barnekler, leker, tutteflasker, sko, smikker, sugglekluter, sokker og huer som de ønsket å sende med oss til Hope House:


Mille og Tuva - to HERLIGE jenter!!Tuva - en god medhjelper;-)


Tuva hadde kaget et maleri som hun ville vi skulle gi til ungene der:

I tillegg hadde Mor Lene, spredt det glade budskap til foreldrene i barnhagen, sammen hadde de gått ut og kjøpt på alle slags mulige ting; baby shampoo, tannkoster, tannkrem, plaster, anti bac, kritt og tvaler til ungene, såpebobler osv. HELT fantastisk!!!I tillegg har vi vært så heldige å blitt sponset med klær hos noen butikker: 

T.I.N.Y på Blå Magasin:
Røff og Tøff, Stavanger:
Bitte's, Stavanger:Nina Ravndal og familien har gitt oss MASSE klær som blir kjempe kjekt å ha med ner:

Vi har fått tilsendt bamser i posten fra Randi på Jørpeland:
Bamser fra Tove, som jobber sammen med Signe:
Nille, Stavanger, har sponset oss med leke:
Sist men ikke minst så har vi fått masse penger inn på sponsorkontoen vår!!! TUUSEN HJERTELI TAKK , ALLE SAMMEN!!!  Vi er såå glade, og samtidig rørte over hvor greie dere er!

Nå gleder vi oss SKIKKELI til vi reiser, tolv dager igjenn, nesten litt uvirkelig...

MEN igjenn: TUSEN TUSEN takk , alle og en hver! vi hvet ikke hvordan vi skal få takke dere nok!
Følg gjerne med på bloggen, her vil det komme ut bilder fra når ungene leker med lekene, og har på seg klærne. I tillegg vil vi skrive om, og legge ut bilder av hva vi vi bruker "sponsor-pengene" på.

- Stine&Signe
 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates