fredag 22. januar 2010

HELG!!

Så var det helg.. igjenn!

Vi har hatt en konge uke! Høydepunkte var Torsdag på jobb, når vi fikk servert CHAPATI!!! I dag fikk vi være med til klinikken , der to av ungene skulle vaksineres. Sammen med pastoren dro vi av gårde; Elisabeth med en unge 4 mnd baby på fanget bak , Stain med en 7 mnd gammel jente på fanget i framsete og GOE pastor Amos.
Hærli opplegg her i kenya!

Etterpå kjørte vi t il West gate, et handlesenter i nærheten. Og, aldri før har vi opplevd maken, FORR et senter! Ekstrem eleganse og luksus. Vannfontener, fliser på gulvene, rulletrapper, vakter på hele senteret. Det er seriøst det fineste senteret vi har vært på i vårt 19 år lange liv!


Lunchtime:

Etter jobb i dag reiste vi til TOYS marked. Et marked hvor de selger en HAUG med brukte klær. Det var ganske så vanvittikt! Du kan si det slik at når gatene, så langt man kan se, er stappet med bilige klær er der ikke så lett å bare rusle rolig forbi. Det var som det kvein i svingene : Signe&Stain gikk litt beserk:
En koselig mann på gata!:)
I helegen reiser vi til KAJOLE for å besøke våre kjære ingridtheresemarie.blogspot.com.

Du og du som gleder oss!Have fun – take care!- Stine&Signetirsdag 19. januar 2010

Ut på tur, ALDRI sur:)

Kjære givere! I dag tok vi med de eldste barna på barnehjemmet til elefantdyreparken. Det er mer eller mindre ett barnehjem for baby elefanter. Noen av elefantene er kun noen måneder mens andre ett par år. Alle elefantene har hver sin "støttekontakt" som forer dem og gir dem kos, litt spesielt men..
Vi hadde det veldig gøy, barna storkoste seg, fikk klappe på elefantene og greier! For noen av barna var dette første gangen de var ute i den "store" verden.
Takk takk for at dere gav oss muligheten til å ta med barna på denne opplevelsen.Barnehjemmet sin bil.


To spente gutter!


På veien så vi MANGE apekatter - denne hadde til og med en baby
Signe har kontrollen ;-)
Etter på var det tid for lunch:
- for barna var dette en litt annerledes lunch enn den vanlige - å gikk det unna!
Ha ei fortsatt go uke, alle sammen!


- Stine&Signesøndag 17. januar 2010

Lovely Weekend!!


Hei heeeeeeeej!


FORR en helg folkens, vi har mye på fortelle dere:
Det hele startet Fredag ettermiddag, da klokken omtrent var rundet 16.00. I det fjerne kunne vi skimte tre vakre skapninger i kledd fargerikt KRIK-Tskjorter, komme oppover den grønne gressmatta her på Scripture Mission. Med sekk på ryggen, hale i håre og ett digert smil var det ikke lenger tvil om hvem disse forunderlige skapningene var, ingridtheresemarie.blogspot.com hadde nå ankommet. HURRAHURRA!

Vi hadde en liten omvisning for dem her på tomta, badet i bassenget og hadde en alldeles HYGGELIG fredagskveld:
Salat sto på menyen!!

Etter å ha sett på yr.no bestemte vi oss for å stå opp TIDLIG neste morgen, for rekke over alt før solen skinte på det sterkeste!
Det hørtes ut som om de andre tre jentene over gang var i drømmeland rimelig fort. Før vi visste ordet av det tikket det en forunderlig sms inn på Stains (Stines navn i KENYA) telefon :
” E d nåken av dåke så har eurax-eg klør på myggstikkå mine da” Og til vår store fornøyelse kom vår kjære Marie inn og delte litt natteprat med oss.

Lørdag sto vi altså tidlig opp (08:00) ble hentet av John ; vi skulle en rask tur på Yaya-senteret! Det ble visst ikke så raskt likevell…

Aristocut hadde nemlig gode priser; dette kunne vi da ikke gå glipp av, så her du resultatet:

Stine fikk prøve aristocuts sine Italienske produkter, som kun skulle sitte i håre i 2min før det var bort til vasken å skylle ut "Vips der var stripingen gjort"..Før en skal klippes, kan det være lurt å vaske håret.. i ISKALDT vann! I kenya er strittetang ett fremmed ord, her bruker de føne og rullekam.. Men tro det eller ei, Signe har aldri hatt så stritt hår før! (Men dette førte også med seg litt rød,sår og svidd hodebunn..)

Ingrid og Marie tok manikyr, KUN 70nok:Etterpå havnet vi på JAVA HOUSE *sjokk*Marie og Signe ble sittende etter vi hadde bestilt.. de andre sprang og gjorde små ærend. Som du kan se på bilde var magene klar for MAT!

Men dette var jo selvfølgelig også med i tidskjemaet – så da vi endelig annkom Scripture Mission skinte solen som yr.no hadde lovet oss – takk YR;-)

En fargerik gjeng la seg godt til rette ved bassengkanten (fri tolking;-)) og nøt resten av dagen her, helt til solen sakte men sikkert dalte ned bakom trærne i det fjerne.Marie <3 Stine

Smiiiil allesammen - til selvutløseren!!:)

Hun som hadde fått mest farge, tok seg en velfortjent dukkert!Hva ligner denne skyen på?
(PS, riktig svar premieres:) )Gogjengen i sitt Ess!! Vi har det gøy, dere:)

Kveldskos:


Marie ønsket taco på menyen, å slik ble det! Godt valg Marie:)Når vi i butikken ikke vellykes med å forklare oppvaskkost- tyr vi til tannkost!

Noen HAPPY jenter som er glade for å slippe internettcafe..:)Billig hotell på Mombasa- VI er ikke vanskelige å BY!;)
- det blir tur i Februar!

Søndag morgen ringte alarmen 08:45 , opp og hopp Nairobi Chappel sto for tur.


Du og du som vi gledet oss. Og alle kom ut fra kirka med et stort smil om munnen – dette MÅ gjentas! For en opplevelse!
Kirka ligger ca 20 minutter fra den norske stasjonen, som dere ser på bilde er det akkurat som et stort telt. Her er det plass til 1500 mennesker!!!! Presise som vi alltid er, møtte vi opp en halv time for tidlig, men det kom bare godt med; vi fikk nemlig plasser på fjerde rad !
Når klokken nærmet seg halv elleve var teltet omtrendt stapp fullt av smilende, rytmiske afrikanere – for noen mennesker!


Yr.no hadde også i dag lovet oss SOOL etter kirken, og er det noen vi kan stoel på så er det yr!! Full sol ble det (med litt skyer) – og vi nøt hver eneste stråle!


Nå er våre kjære ingridmarietherese.blogspot.com reist tilbake Duonholm, vil bare takke dere for en kjempe loveley weekend!! Vi har kost oss ENORMT masse!

- Og vi vil bare ønske alle der hjemme en GOD arbeidsuke!


-Stine&Signe

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates