fredag 8. januar 2010

It's Friday!

Hello Norway!!
Her i gården er vi blitt så vant til å snakke engelsk at det nesten blir uvant å snakke på norsk. Merkelikt.
Vi har lært ufattelig masse bare disse dagene.. samtidig som vi har hatt uutrolig mange pinlige situasjoner. Noen sliter med uttale, andre med ordforråd og formulering.
Feks:
- Pip skulle fortelle taxi sjåføren vår George at "det va bra" - og hun slår til med :"George, you're so gudd!"
- Pip fikk plutseligt servert Ogali ufuvillig. Når vedkommende fikk tenkt seg om, hva hun egentli hadde svart "YES" på, var det ingen veg tilbake. Ogalien var på alle måter umulig å få svelt, eneste utveien var plastikk posen i sekken! Godt skuespill gjorde at kokken ikke kunne forstå hvordan hun hadde spist opp så fort. Hun takket fint for maten, og satte talerken på benken!
- Pip skulle si: kan jeg få to kuler med is(scoobs) og hun sier smilende: "kan i get two schools?"

I dag hadde vi vår fjerde dag på barnehjemmet. Ungene er fortsatt syke, har infeksjon, og lider av kraftig diare. Hele 15 av 17 unger er smittet, og flere har havnet på sykehuset. Litt kaos på jobb kan du si.
Men ungene er alldeles HERLIGGE!!!!!
De lyser av glede og lykke av dem når de får sitte på fanget og bli bært.

I dag fikk de klerne som vi hadde med til dem, sinnsykt masse fint. Tenker å kle dem opp en dag i neste uke, så skal dere få se noe NYDELIG!!! Gled dere!

Nå er er det altså helg, første helga vår i KENYA. I kveld skal vi bare slappe av, etter noen hektiske dager på jobb. Skal begynne å lage album og lage oss god mat. Første klesmaskin er satt på ,etter litt trøbbel med systemet. Ikke alltid  like lett å forstå seg på vaskemaskiner.
I morgen skal vi treffe jentene våre igjenn (http://ingridtheresemarie.blogspot.com/) og gå på ethiopisk restaurant, vi GLEDER oss massemassemasse!!!!

Håper dere har det bra hjemme i KADLE norge ;-)
- God helg alle mann!

- Stine&Signe

2 kommentarer:

egg sa...

Me les kjekke innlegg og lengtar litt både til dykk og staden. I morgon skal me gå på skøyter på Breiavatnet...

kakken sa...

Hei
Var den etiopiske maten bedre en ogalien eller???
I dag ska me på skøyter i "Rauvigå"(viss me finne skøytene i rotet)Me holde vist på med noge oppussing. Fredrik og Ingve er reist te Drammen på åpningen av intro.

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates