søndag 10. januar 2010

Glimt fra helgen!


En liten oppsummering fra de siste dagene:
Lørdag våknet vi til en salig trommevirvel og høylytt afrikansk sang. Fantastisk. Vi sto opp og satte oss for å lage album i den alldeles vidunderlige atmosfæren - saklig!
Senere på dagen var vi en tur borte i bassenge på tomten og hadde oss en aldri så liten svømmetur, før det var inn og gjøre seg klar til dagens HØYDEPUNKT:

Ut med IngridThereseMarie.

Vi prøvde først en etiopisk restaurant, men fallt ikke i smak hos så mange, endte derfor opp på JAVA HOUSE, slik at de som ikke var mette (eller hadde turd å smake) fikk seg en pomes frites, uten å nevne navn. Vi hadde noen sikkelige reale timer sammen med de tri <3 - En kan vel si at pratet gikk radig for seg, alle og enhver hadde noe på hjerte. Men det var godt å få dele opplevelser og inntrykk etter den første uken i KENYA.
Taxi drivers:

I dag fikk vi være med en norsk familie til KAREN VINYARD CHURCH, en litt mer vestlig kirke, ca fem km fra Scripture Mission. I denne krika var det omtrendt fifty-fifty hvite og brune. Det var veldig kjekt å få være med på. Senere på formiddagen satte vi oss utfor rommet i solen, herligt!Nå i kveld er det tid for pakking, fordi vi i morgen må flytte inn på et internat. Vi har hatt en helt fantastisk uke på gjestehuset, med eget rom, bad og kjøkken. Det som ikke har vært like AMAZING er de ubudne gjestene som har sneket seg inn:
Laange stier med PISSE maur på gulv, bord, tallerker, og senger.. haha! We love AFRICA!
En annen ting som også gjør at dte ikke blir såå trist å flytte er at vi sllipper å flytte rundt på senger/madrasser midt på natten. Taket på gjestehuset er nemlig ikke helt vanntett. .

Her er forresten et lite glimt av hvordan en ser ut etter fotballkamp i regnvær i KENYA:
Det er ingenting å legge skjul på at den første uken på barnehjemmet har vert litt tøff på mange forkjellige måter. Når to forkjellige kulturer møtes kan det noen ganger være litt vanskelig, og dette har vi fått kjenne litt på nå de første dagene.

Men Gud er med oss, og svarer på bønner! Det kan vi skrive under på, hver dag har vi bedd om at han må gi oss styrke å mot- og det har vi fått!! "Vær ikke redd for jeg er med deg. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd." (Jes: 41:10)

Vi gleder oss, men samtidig veldig spente på hva de neste dagene vil bringe.
- Stine&Signe
6 kommentarer:

Peri sa...

Heei!!
For ei herlige helg!!

gunn inger sa...

Heisann!
Såg ut som dåkke hadde hatt det kjempekoseligt når gjengen va samla i helgå!!
Håpe magavondten gir seg..
Klem mamma

gunn inger sa...

Hurra jenter!!! Endelig gjekk det bra å få lagt inn ein kommentar for meg og..takket være Peri!
Kjempekoseligt å følla me dåkke! Herlige bilder og masse godt "Afrikastuff" for oss her hjemma i kalle nord.
Lykke te me ei ny uka på barnehjemmet.
Klem mamma,og di tri andre guttane i heimen:)

Unknown sa...

så kjekt å se på bilder !
kos dåkke videre !

Terje sa...

Stå på jenter.
Kjekt å lese om hva dere opplever.

Fikk forresten akkurat melding fra Øystein om at Alida var født og at alt var gått bra med mor og barn. Det var kjekt.Hjemme hos oss skal vi feire 70 års dag for far til Anne Kristin denne helgen. Det blir kjekt.

Synes dere er modige som gjør dette. Respekt.
Kommer til å følge bloggen - spennende å høre hva dere opplever.

Hilsen
Onkel Terje

Tone sa...

Prøv igjen. Etiopisk mat er godt!;). Selv om jeg må innrømme at dette så noe gøsje ut.

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates