tirsdag 5. januar 2010

JAMBO Norway!

Då va me i KENYA!!
Me landa i går, ein time itte skjema-satt i flyet å venta ein time i Amsterdam...Men; ka e vell probleme me det - når me er samla i så godt lag?!
På flyplassen måtte me skilla lag me IngridThereseMarie.blospot.com. Det ble gjort i hast, så ingen tårer rakk å trille. Vi blei henta av ein hæærligge mann som hette GEORGE. Va ei  go mann det der;-)
Han kjørte oss te den norske skolen, på veien stoppte me på nakkumat (supermarked) og handlet litt som vi kunne ha til frokost i dag.Heilt merkelikt, va stappfolt me folk på supermarkede halv 11 om kvelden, kor normalt er det på en skala i Noreg?

Me sov som nogen steiner på Gjestehuset, itte ei lange reise!
Litt uvirkeligt at me i dag morges plutseli våkna i Kenya-måtte klypa kverandre nogen gonger i dobbelhakå for å virkelig bekrefta at dette ikkje e ein drøm.

I dag har Julia (taxidama som "eier" Gerorge) fulgt oss rundt på et kjøpesenter og vi har fått handlet inn alt vi trenger til et tre-måneders opphold i Kenya feks; hårføne til 150,- og brødrister til 150,-
Etter dette var vi på JAVA HOUSE, og spiste for en billig peng!

Når vi kom tilbake til den Norske skolen ryddet vi oss på plass; sorterte ut hele 50 kg med barnekler som vi tok med oss fra Norge til Kenya. Og vi ble heller ikke stoppt i tollen- takk og lov!

I morgen venter en ny dag - vår første arbeidsdag på barnehjemmet!
Nå hoppe me te køys mens du kan kosa deg me nogen bilder;-)Her e klokkå 6 å me sitte på Sola å vente på boarding te Amsterdam...Innom å tømme tanken i Amsterdam...


Karibuni - Velkommen
Her er rommet vårt, som vi skal bo på den første uka.
Ikke få panikk MOR og Mamma - det er ryddig nå!


Dette er porten inn til den norske skolen. Skal det være så skal det være.


På en luftetur traff vi en koselig mann som jobber på tomten.


Her har du dusjen


Me klare oss lenge med tri stråler...Go natt Norge
- Stine&Signe

3 kommentarer:

egg sa...

Æg slide. He skreve to fine innlegg, men får kje te å senna.

Anonym sa...

Hei

Per Arild Bø sa...

Hei på dere!!

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates