lørdag 20. mars 2010

TANZANIA - here we come!


Da har vi hatt to kjekke uker sammen med TeFT. Onsdag ettermiddag forlot de Flate A, litt trist.. men ensomheten varte ikke særlig lenge før DISSE kjekke karene dukket opp: Trond Goa, Petter Torsteinbø, Martin Østebø og Kenneth Sunde.

Sammen med disse skal vi nå ut på en to-og-en-halv-ukers ferie til TANZANIA!!
Vi forlater Nairobi, Scripture Mission, 21 mars, altså Søndags morgen - planen var at vi skulle ta  SHUTTELEN til Arusha, men i og med deler av gjengen ikke er helt i form til å sitte på en buss, uten toalett, i såpass mange timer, har vi fått ordnet skyss. Vi blir hentet her på SCM kl 07:30 og kjørt helt til døra i Arusha. HERLIG!
Her skal vi besøke CHRISC og skjekke ut markeda i byen før vi den 23 mars reiser opp til Katesh til MARIT OG LEIF THINGBØ. Og her skal vi få være med på noen "vanlige" dager hos dem, vi gleder oss!
25. mars Reiser vi videre til Haydom og besøker Else Marie Vold (her skal vi også på et sykehus - der Mari og Ellinor har jobbet). Og fra her av har vi lagt turen i LILLEHEIMS REISERS HENDER:
Litt misunnelig?!;) - Kontakt David Lilleheim på nr: +4795127338 !!

- Stine&Signe

5 kommentarer:

Lilleheim Reiser sa...

Ska sei:) Konge reklame dette:) Håpe dokke får ein alle tideres tur!

Synnøve sa...

God tur... Eg kommer snart etter, men eg drar til Mombasa. Vi bodde og på Mnarani når vi var på Zanzibar. Lite, men koselig:)

Anonym sa...

Misunneleg, ja det er nettopp det eg er. Må snakka med far din SE om ein tur. Må få sjå litt av alt dette fantastiske. tante Olaug

gunn inger sa...

Heisann Stine og Signe!
Nå har eg lest de to siste blogginnlegggene dåkkas.Dåkke e heilt utrolige!! ALT det dåkke får oppleva..og såå godt som dåkke takle ting som dukke opp. Og du Signe e jo bare et funn som springe på lette føtter mellom alle de syge! Takk!Va veldig godt at me fekk telefon om at alle mann kom seg avgårde te Arusha idag.Håpe di urolige magane slår seg te ro nå.
Hilsa masse te Marie, Therese og Ingrid.
Mamma gunn inger

Lilleheim Reisr sa...

Kos dokke masse på Zanzibar! Godt å hørra at alt er godt som planlagt og at dokke e fornøyde så langt:)

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates