onsdag 17. februar 2010

KJÆRE GIVERE!

I går hadde vi med oss to av de mellomste barna ut på handling. Det er mange ting som trengs på Hope House. Vi kjøpte inn noe av dette i går:
- Mel (til chapati), vegetables, poteter og kjøtt, slik at kokken kunne lage en GOD lunch til de ansatte denne dagen! Og, kan tro de ble GLA!
- 10 håndkler
- 10 vaksekluter
som vi kan bruke når vi bader ungene. (Før har vi pleid å bruke en sokk eller en lue for å vaske dem. )
- Teppe (dette ønsket de seg, fordi det de har hatt er veldig gammelt, med andre ord svært utgulpet og diverse...) :

Folk hadde som dere gjerne hvet sendt med oss MASS klær til ungene på Hope House Babies Home. Dette er vi/de VELDIG takknemlige for. Men mesteparten av disse klærne passet best til de mellomste barna, og de minste babyene. Når det gjelder de store så er det litt manko ; det meste er utslitt, for kort eller hullete. Og feks vanlige tsjorter finnes det svært få av. Så er resultate etter handlingen:
Alle fikk hver sin ny shorts, tsjorte og et sko par. Dette ble til sammen 2000 NOK! 

I dag er det onsdag og da sto dette på programmet:


Her kan dere se fem nydelige unger, i kledd de nye klærne! Litt vanskelig å få alle til å stå i ro og samtidig kikke på kamera... Men her var ihvertfall et forsøk:


 


Taxien var litt forsinket - så vi måtte ty til litt såpebobbler (som vi har fått fra Helenes lekestue & co - hjertelig takk!)  som underholdning:

På Hope House Babies Home har det kommet mange som jobber som voluntører nå! Det er veldig kjekt! Og, i dag var Alice (Fra U.K.) and Hannah (Fra Australia) med oss ut på tur!
Her er vi fremme i Nairobi Animal Orphanage:


- Monkey -

Vi lo godt da vi så denne rompa ...En uforglemmelig dag! ;-)

- Stine & Signe


PS: vi har nå fikset klusse som var når folk skulle kommentere. Så nå skal alt være i orden!

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Fantastiske bilder, fantastiske unger, og fantastiske DERE.. Godt å vite at ungene blir så godt tatt vare på! Gleder meg sånn til å treffe dem igjen i påsken...

Anonym sa...

ååå d ser så utruligt kjekt ut!
Dokke æ goe, stå på! =)

å dokke æ så absolutt nydelige! Flott om dokke gidde varta litt brune for mæg au... ;)

Ha d forsatt fra der nere, ber for dokke!
klemmen frå Janna Jorine

mamma gunn inger sa...

Heisann!
Nå e det lenge siden eg har lagt inn komm.(sjøl om Peri viste meg koss eg sko gjørr,har det vore litt klatte å få te)D e såå kjekt å se alle dei flotte bildene og opplevelsane dåkke legge ut på blggen. Det gjørr virkeli inntrykk å se ka dåkke gjørr for disse nydelige små ongane. Dåkke e kjempeflinke!! Me e stolte av dåkke!
God bless!
Klem mamma gunn inger

Legg inn en kommentar

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates