onsdag 30. desember 2009

AVSKJEDSFEST PÅ TALGJE !!

Nå e me "BEINKLAR" for AFRICA!!





I går kveld, 29.12.09, hadde vi fest på Talgje. Alle vi som skal til KENYA for å arbeide på barnehjem (Signe&Stine på Hope House Babies Home og Ingrid, Marie &Therese på Maisha mema) pluss foreldre var samlet - En alldeles HÆRLIG gjeng!

Nå er det kun FEM dager igjenn - vi har sommerfugler i magen, men GLEDER oss aller mest!!



- Stine&Signe

onsdag 23. desember 2009

Takknemligheten er stor !!

Go jul alle mann - håpe dokk har komt i herli julestemning!
For å ver helt ærlige ,så har ikkje me komt helt i julemoduset enda. Grunnen til dette kan kanskje være at andre år har vi fått feri lenge før lille juleaften... men:-)  i år har vi fått en smakebit av hvordan det er å være litt "voksen". Nå er det ihverfall jul - og vi gleder oss!

Desemberdagene har gått veldig fort, de har vært fyllt med henting av barnekler og diverse, fra gavmilde mennesker og butikker. Under her vil du få se bilder av noe av det vi har fått:

Noen ENGLER er vell hva vi kan kalle familien på Tasta, som vi besøkte Mandag kveld, denne uken. De hadde hauger å lass med barnekler, leker, tutteflasker, sko, smikker, sugglekluter, sokker og huer som de ønsket å sende med oss til Hope House:










Mille og Tuva - to HERLIGE jenter!!



Tuva - en god medhjelper;-)


Tuva hadde kaget et maleri som hun ville vi skulle gi til ungene der:





I tillegg hadde Mor Lene, spredt det glade budskap til foreldrene i barnhagen, sammen hadde de gått ut og kjøpt på alle slags mulige ting; baby shampoo, tannkoster, tannkrem, plaster, anti bac, kritt og tvaler til ungene, såpebobler osv. HELT fantastisk!!!



I tillegg har vi vært så heldige å blitt sponset med klær hos noen butikker: 

T.I.N.Y på Blå Magasin:








Røff og Tøff, Stavanger:




Bitte's, Stavanger:



Nina Ravndal og familien har gitt oss MASSE klær som blir kjempe kjekt å ha med ner:





Vi har fått tilsendt bamser i posten fra Randi på Jørpeland:




Bamser fra Tove, som jobber sammen med Signe:




Nille, Stavanger, har sponset oss med leke:




Sist men ikke minst så har vi fått masse penger inn på sponsorkontoen vår!!! TUUSEN HJERTELI TAKK , ALLE SAMMEN!!!  Vi er såå glade, og samtidig rørte over hvor greie dere er!

Nå gleder vi oss SKIKKELI til vi reiser, tolv dager igjenn, nesten litt uvirkelig...

MEN igjenn: TUSEN TUSEN takk , alle og en hver! vi hvet ikke hvordan vi skal få takke dere nok!
Følg gjerne med på bloggen, her vil det komme ut bilder fra når ungene leker med lekene, og har på seg klærne. I tillegg vil vi skrive om, og legge ut bilder av hva vi vi bruker "sponsor-pengene" på.

- Stine&Signe




tirsdag 8. desember 2009

26 dager til avreise

Avreise nærmer seg med stomrskitt. Det siste halvåret har gått vannvittig fort. Ukene har vert fylt med koselige turer, masse sosialt, planlegging av KENYA oppholdet, men aller mest jobbing. Hver 12. dag i måneden har  brakt med seg mye spenning og til tider frustrasjon over summen som siger sakte men sikkert inn på lønnskontoen.
Om ordet budsjett har Stine og Signe tenkt lett. Nå er plutselig Desember måned der, og vi innser at det ikke hadde vert så dumt med budsjett her... men er det ikke et ordtak som lyder så: "det ordner seg alltid for snille jenter" ? ;-)


I skrivende stund sitter vi på CAFE EXPRESS på kilden og drikker kakao.. Denne formiddagen har vi vært ute på innsamling av klær og leker til barnehjemmet.
Vi er veldi overasket og glade over hvor positiv respons vi har møtt, og hvor gavmilde folk er :-)
Til nå har vi fått inn tre svære bæreposer med barnekler fra ulike butikker! I tillegg har vi fått tilsendt noen bamser, vi har fått leker, og folk har vert ivrig med å sette inn penger på sponsorkontoen - dette er vi SÅÅ takknemelige for!

Me dette ekstra i bagasjen, ser vi virkelig fram til avreise, Tusen takk alle sammen:)

-Stine&Signe

Ps: Bilder av forskjellig utstyr som vi har fått inn, kommer senere.




mandag 9. november 2009

Heii og hå!

Du er nå kommet til Signe Elisabteh og Stine sin blogg.
Her skal vi holde deg oppdatert om ting som skjer før vi reiser - og ikke minst NÅR vi er i AFRICA!








Vi gleder oss!

NEDTELLING TIL AVREISE:

 

- Stine og Signe i Afrika - | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates